З семиріччям усіх!!!

2020-08-19

/Files/images/Букет.jpg

Сьогодні ми щиро вітаємо усіх наших палких прихильників, котрі заходили на наші сторінки за ці сім років близько 12700 разів, з сьомими роковинами нашого сайту та Яблучним Спасом!!!

Згадаємо усі разом цей день кожного року нашого сайтівського життя:

19.08.2019р.

Ось уже сьомого Яблучного Спаса зустрічаємо ми на сторінках нашого сільсько-шкільного сайту. За 6 років свого існування нам вдалось залучити до споглядання інформації та співпраці багатьох наших земляків-сахутівців, котрі ще вчаться в школах райцентру; випускників минулих і недавніх років, які закінчили шкільне навчання та вчаться далі чи вже працюють; їхніх вчителів, батьків, дідусів і бабусь, що не цураються сільської минувшини, не байдужі до сьогодення і з надією дивляться в майбуття свого села, району, області та рідної матінки-України.

Тож вітаємо з Другим, Яблучним Спасом та нашим ШЕСТИРІЧЧЯМ всіх друзів і прихильників нашого сайту, близьких та далеких земляків-сахутівців-корюківців-чернігівців-українців, де б вони не знаходилися на нашій голубій планеті! Здоров’я усім міцного та щастя, успіхів і творчої наснаги в усіх великих і маленьких справах, сімейного добробуту та Божого Благословіння на віки-віків!

19.08.2018р.

Сьогодні виповнюється 5 років з початку нашого сайтівського життя-буття. Тож побажаємо усім:

Щоб у САЙТА світлій хаті

Ви завжди були багаті!

Щоб ніколи не хворіли

І душею не старіли;

Щоб у праці все горіло

І в кишенях шелестіло.

Щоб здорові ви були,-

100 років з САЙТОМ прожили!

19.08.2016р.

Три роки сайту

Сьогодні, в День Святого яблучного Спаса та в переддення 25-ї річниці Незалежності, наш сайт зустрічає своє перше 3-х річчя. Це не «кругла» і не ювілейна дата, але три роки буремної української дійсності можна зараховувати нам у 3-х, а то і в 5-ти кратному вимірі часу. Ми створилися, знайшли своїх прихильників та дописувачів, заглянули в далеку і не тільки історію нашої школи та села, згадали декого з видатних і не дуже земляків-сахутівчан, поглянули на рідні серцю сільські краєвиди та новобудови, побачили старих друзів та зустрілись з новими…

За цей час сайт відвідало близько 4 тисяч тільки зареєстрованих відвідувачів. Це учні різних років, батьки і діти, дідусі з бабусями, вчителі та жителі села і навколишніх населених пунктів, наші земляки-сахутівчани з Корюківщини, Чернігівщини, інших областей України, ближнього та далекого зарубіжжя. Спасибі вам усім за вашу моральну підтримку нашої діяльності, за вашу пам'ять про рідну батьківську землю.

Тож поздоровимо усіх нас з роковинами! Побажаємо усім міцного здоров’я та щасливого довголіття, успіхів у житті, праці та навчанні, творчого натхнення, мирного неба та нових Перемог!

19.08.2015р.

Нам - 2 роки

19 серпня, в День яблучного СПАСА, виповнюється 2 роки нашому сайту. Усіх земляків – односельчан; усіх сахутівчан і не тільки, розкиданих долею по всій Україні, близькому і далекому зарубіжжі; наших активних дописувачів і добровільних помічників ЩИРО ВІТАЄМО з цими СВЯТАМИ !!!

Бажаємо усім міцного здоров’я, щастя, успіхів у житті, праці та навчанні, мирного голубого неба над головою, благополуччя і процвітання!

Не забувайте наш сайт. Сповіщайте про усі новини. Надсилайте статті, дописи, світлини, фото-відео-аудіо- матеріали по нашій шкільно-сільській тематиці. Крім указаних на головній сторінці координат для зв’язку користуйтесь більш доступними соціальними мережами, такими як «Однокласники», «ФейсБук», «У контакті» тощо. Завжди будемо раді отриманій інформації. Усе цікаве і корисне буде розміщено на сторінках сайту «Сахутівська школа та сахутівчани».

19.08.2014р.

Перші роковини сайту

Вітаємо усіх з Днем яблучного Спаса та з першою річницею відкриття нашого сайту!

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi