З Новим навчальним роком!

2020-09-01

/Files/images/IMG_2661.JPG 11 років назад!

Картинки по запросу листівка з 1 вересня Дорогі школярі! Шановні батьки, вчителі та всі палкі прихильники нашого сайту! Ми раді вітати вас на наших сторінках в честь Дня знань!

Ми від щирого серця вітаємо всіх із цим святом! 1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

Шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваємося, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати свою школу, вчителів і однокласників.

1 вересня для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ.

Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти та онуки частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії!

Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!

Успіхів всім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері своїх шкіл!

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi