Тяжка звістка з Білорусії

2021-11-21

/Files/images/saytfoto/ВераПетрик_2.jpg21 листопада 2021 року в одній з лікарень м.Гомеля (Республіка Білорусь) підступна та жорстока хвороба ХХІ століття вирвала з рядів земляків-сахутівців НАУМЧИК (Петрик) Віру Григорівну.

Народилась Віра 09.09.1948 р. в сільській хліборобській сім’ї. Батько Петрик Григорій Полікарпович - кавалер ордена Слави, рядовий-сапер, дійшов до Берліна, довгий час потому працював у колгоспі конюхом; мати Петрик (Цибулько) Євдокія Демидівна теж колгоспниця, домогосподарка. Виростили та вивели в люди чотирьох дітей.

/Files/images/image.jpgВ 1955 році Віра пішла до 1-го класу Сахутівської школи, яку закінчила в 1965-му. Середню освіту отримала в сусідній Киселівській школі. І пішло самостійне життя, сім’я, робота бухгалтера, пенсія…

/Files/images/Безимени-1.jpgЧасто приїздила в минулі роки з сім’єю до Сахутівки. Останнім часом була палкою прихильницею нашого шкільно-сільського сайту. Постійно цікавилась сільськими новинами, любила переглядати давні та сьогоденні світлини з села, сама пересилала на сайт інформаційні матеріали. Весною цього року подарувала нам книгу про свого видатного рідного брата Петрика Олександра Григоровича.

Щиро співчуваємо і розділяємо горе з усіма рідними, близькими, друзями, сусідами та знайомими померлої. Світла пам’ять про нашу землячку, дорогу нашу колишню однокласницю Віру Григорівну, назавжди залишиться в нашій пам’яті.

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi